Diensten (werken met LeF)

 • Analyse & Onderzoek

  LeF onderscheidt zich door het gebruik van zeer effectieve methodes op het gebied van persoonlijke, team en –organisatieontwikkeling. Dit met als doel maximaal resultaat voor medewerker, team èn organisatie. De door ons ontwikkelde LeF-methodiek is de basis voor duurzame verandering. Waar haalt U als medewerker, team en organisatie het meeste rendement? Hiervoor is het verkrijgen van inzicht bepalend. Onze adviseurs analyseren en onderzoeken de echte vraag achter de vraag. Dit is de basis voor elke interventie. Wij vertellen U graag hoe wij dit doen.

 • Coaching & Begeleiding

  Medewerkers presteren het beste als ze dicht bij zichzelf kunnen blijven. Als ze in hun kracht staan, óf worden gezet. Juist dat levert maximaal rendement voor medewerker en organisatie. Onze ervaren coaches begeleiden individuen en teams. Met LeF en gericht op duurzame verandering. Geen symptoombestrijding maar bronaanpak. Graag leggen wij U onze werkwijze uit.

 • Training & Opleiding

  LeF zet mensen en organisaties in hun kracht. De basis voor het succes binnen organisaties is Leiderschap. Wij trainen en scholen medewerkers, teams en organisaties op het gebied van leiderschap, eigenaarschap en veerkracht. Samen met onze opleidingspartners kunnen wij op maat diverse LeF scholingen, trainingen en workshops aanbieden. Onze adviseurs verkennen graag met U specifieke vragen en wensen.

 • Advies & Ondersteuning

  Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in het adviseren en ondersteunen van organisaties op het gebied van duurzame verandering. Wij focussen ons op maximaal rendement, efficiënt en effectief. Of het nu gaat om een enkel advies of een langdurige samenwerking. Wilt U meer rendement? Heeft U het LeF om te veranderen? Graag zijn wij uw partner.